Молода українська акторка Поліна Василина, яка зіграла головну роль в українському комедійному фільмі «Скажене весілля», стала жертвою грабіжників, її квартиру у Києві пограбували. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на Instagram акторки.

«Вчора мене пограбували.

Завдяки випадку я виїхала з дому за кілька годин «до». Це жахливе відчуття. Страшно. Рік тому мене відстежили після прем’єри фільму, зламували карти, залякали», – розповіла Поліна.

Молода акторка написала в Instagram емоційний пост та опублікувала кілька фотографій, на яких видно, як виглядає її квартира після пограбування.

Поліна обурена, налякана та не розуміє, чому таке могло трапитись з нею, бо ж вона чесно заробляє гроші.

«Той страх, який я відчула, коли вставила ключ у замок дверей, а вона відразу ж відкрилася – я запам’ятаю назавжди. Істерика, сльози, поліція, численні папери і порожнеча всередині. Відраза. Питання «За що?!» Ти чесно заробляєш собі на самостійне життя, щось купуєш, зберігаєш дорогі серцю речі.. а потім хтось приходить і забирає це у тебе. Чому?», – емоційно додала дівчина.

Молода акторка повідомила, що з квартири вкрали не тільки всі цінні речі але навіть дрібниці, а те, що залишилось, але до чого торкались грабіжники, хочеться викинути.

«Вкрали макбук, ноутбук, гроші, золото, срібло, всі прикраси, годинник, жорсткі диски з особистими архівами, навіть парфуми, чорт візьми та ще деякі дрібниці», – розповіла Поліна.

Дівчина додала, що бажає, аби до злодіїв їхнє зло повернулось. А тим, хто читає її пост, радить звертати увагу на двері, ставити якісні замки та сигналізацію.

«Будьте уважними. Я намагалася, але для чогось життя мене вирішило перевірити на стійкість. Бережіть себе», – додала Поліна.

в Києві пограбували квартиру зірки Скаженого весілля
скріншот instagram.com/vasylyna_apollinariya

Нагадаємо, В столичному ТРЦ циганка пограбувала відому співачку

Читайте також: 

Знайшли грабіжника автівки співачки MARUV

Популярні новини зараз

Колишня "Арка дружби народів" у Києві більше не є памʼяткою — наказ МКІП

У столиці няня-пенсіонерка штовхала та била дівчинку по обличчю, через те, що вона засинала в автобусі

Вбивство у фунікулері Києва — стало відомо, де працював нападник

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

Показати ще

Засуджено чоловіка, який під виглядом поліцейського грабував киян