Інвестори “Аркади” закликали столичних депутатів виконати свої обіцянки щодо продовження строку оренди землі. А також попросили голову держави втрутитись у ситуацію, заручниками якої опинились 11 тисяч сімей, і не дозволити можновладцям вдруге пограбувати вкладників.

Про це повідомляє “КиевVласть”.

Учасники акції наголошують: відповідно до підписаного 7 квітня 2021 року Меморандуму, держава гарантувала добудову ЖК “Еврика” та ЖК “Патріотика” за рахунок реалізації 10% доходу від забудови 176 га Осокорків Центральних.

Та оскільки голосування за проєкт рішення про вирішення соціальної проблеми добудови та передачі квартир інвесторам  ЖК “Еврика”, “Патріотика” та “Патріотика на озерах” згідно Меморандуму вчергове не було винесено на голосування столичними депутатами, наразі люди змушені виборювати своє право на добудову 39 поверхівок на вулицях.

“Ми звертаємось до депутатів Київської міської Ради і вимагаємо зупинити рейдерство та не допустити повторне глобальне пограбування інвесторів “Аркади”! Не чиніть злочин проти 11000 постраждалих сімей!”, – зазначають представники Об’єднаного Активу інвесторів.