Згорьована мати зателефонувала до правоохоронців та повідомила, що її сина вбили. Злочин стався на вулиці Маяковського у Деснянському районі. На місце події прибули правоохоронці та з’ясували, що ввечері до її сина прийшли гості — чоловік та жінка. Начебто нічого не передбачало трагедії. Проте все закінчилося вбивством.

Журналістам сайту «Вечірній Київ» прессекретарка Деснянського управління поліції, Наталія Федоровська уточнила, що матір вбитого вирішила не заважати компанії і пішла спати.

На ранок жінка, не підозрюючи лихого, вийшла на кухню та почала готувати сніданок. Коли син тривалий час не виходив на кухню, вона вирішила зайти до нього у кімнату та розбудити. Відкривши двері кімнати, бідолашна матір оторопіла від побаченого. Її рідний син лежав без свідомості з перерізаною шиєю.

«На жаль 33-річного киянина врятувати вже було не можливо. І найстрашніше те, що увесь цей жах відбувався в одному помешканні разом з матір’ю загиблого», — повідомила «Вечірньому Києву» Наталія Федоровська.

Жінка ретельно описала правоохоронцям, як виглядали вбивці її сина. Завдяки наданим прикметам оперативники швидко встановили їхні особи. Також поліцейські з’ясували, що конфлікт між чоловіками виник через ревнощі до спільної подруги. Спочатку між чоловіками була звичайна штовханина, яка з часом переросла у різанину.

«45-річний киянин наніс потерпілому чотири ножові поранення, зокрема у шию та груди. Після чого втік з місця злочину разом зі своєю подругою», — коментує Наталія Федоровська.

До слова, на місці інциденту правоохоронці вилучили закривавлений ніж та направили його на експертизу.

Крім того, прессекретарка додає, що раніше фігурант проблем з законом не мав. Наразі, йому інкримінують покарання за статтею — умисне вбивство. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.