“Вчора доставили волонтерську допомогу у Марганець на Дніпропетровщині” – пише у своєму ФБ депутат Київради Георгій Зантарая.

Від окупованого Енергодору його відділяє лише річка Дніпро. Тому марганець регулярно потерпає від російських обстрілів з РСЗВ. Містянам дуже необхідна будь яка допомога, тому Георгій Зантарайя разом з не байдужими волонтерами передали жителям міста теплий одяг, спортивні костюми, продукти харчування та інші необхідні речі які потрібні мешканцям Марганця щоб пережити ці скрутні часи.

“Довелося бачити зруйнований будинок у Дніпрі, де загинуло 46 людей. Це нагадування для кожного з нас, що війна триває, тому підтримка ближнім та армії дуже важлива” – додає депутат.

Депутат Георгій Зантарая постійно активно допомагає ЗСУ та українським громадянам, які опинилися на окупованій території. Хрещатик вже писав про це. 

Наприклад, у жовтні Зантарая проводив збір коштів на потреби військових. 

В цьому допомагають київські бізнесмени. У травні минулого року вони спільно доставили на передову джип для бойових потреб військових.

Також депутат нещодавно закликав вшанувати пам’ять своїх колег спортсменів що загинули внаслідок російсько-української війни.