В ніч на 18 січня патрульні Києва затримали колишнього голову Державної автомобільної інспекції України Олександра Єршова, який керував автівкою в стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляється на сторінці громадської організації PITBULL KIEV у Facebook.

Як зазначається, Олександр Єршов, після перебування в одному з нічних закладів, сів за кермо Range Rover з явними ознаками сильного алкогольного сп’яніння. Активісти зазначили, що водій на великій швидкості переміщався по місту та створював аварійні ситуації.

“Київ, 2 години ночі. Голосіївський район. Під одним із нічних закладів увагу активістів привернула компанія людей, які за візуальними ознаками перебували в сильному алкогольному сп’янінні. Не довго спостерігаючи за ними, хлопці побачили, що один із членів цієї компанії прощається з колегами і прямує в бік парковки. За кілька секунд чоловік сідає за кермо автомобіля Range Rover Evoque, як потім з’ясувалося, це Олександр Єршов. Активісти негайно повідомляють інформацію у поліцію про те, що водій з явними ознаками алкогольного сп’яніння сів за кермо і на великій швидкості починає пересуватися містом.

Активісти негайно повідомляють інформацію в поліцію, про те, що водій з явними ознаками алкогольного сп’яніння сів за кермо і на великій швидкості починає переміщатися по місту. Манера їзди у автомобіля була явно неадекватна, швидкість місцями перевищувала за 100 кілометрів на годину (в спальному районі) і створювала не одну аварійну ситуацію”, – ідеться в повідомленні.

Коли водія зупинили та запросили показати документи поліцейським, він відмовився та чинив опір патрульним, намагаючись сховатись в будинку від патрульної поліції. Крім того, екскерманич ДАІ намагався впевнити поліціянтів, що за кермом Range Rover була його дружина.

“Водій Range Rovera явно починає нервувати коли співробітники поліції до нього підійшли. На вимогу надати документи, водій відмовляється. І намагається всіма способами піти з місця подій, вигукуючи то “що він за кермом не їхав, їхала дружина” закриває машину. Поліцейські пару десятків раз просять надати документи, повідомляють про те, що у нього явні характеристики алкогольного сп’яніння, на що водій категорично відмовляється і знову намагається “піти додому”.

Через 5 хвилин підбігає жінка до автомобіля, відкриває його і сідає на місце водія. Чоловік намагається переконати дружину, що б та повідомила, що це вона керувала автомобілем і сказати поліцейським, що перед тим, як під’їхали екіпажі поліції, вона вийшла з машини і пішла додому, а тому повернулася”, – зазначили свідки події.

При затриманні Єршов чинив опір, декілька правоохоронців кілька хвилин намагались затримати п’яного водія.

“В цей час, його дружина ходить і просить всіх не знімати на камери, вимовляючи що це “не правильно” він полковник”, – додали активісти.

Нагадаємо, Підполковника столичної поліції затримали на здирництві

Читайте також:

П`яниці за кермом: за тиждень поліція Києва зупинила 235 водіїв під градусом

П`яний керманич розтрощив підземний перехід та в`їхав у Філармонію

Популярні новини зараз

На станції столичного метро померла людина

Автобус впав у прірву на Київщині – є загиблі, на місці ДТП працює поліція

Неймовірну Великодню інсталяцію з квітів відкрили у Софії Київській

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

Показати ще