Традиційно, до Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці незалежності України у Києві відбудеться низка урочистих, культурно-мистецьких та спортивних подій. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу КМДА.

В адміністрації міста затвердили святковий план заходів:

Із 20 серпня до 4 вересня працюватиме фотовиставка до Дня Незалежності України «Україно моя» у Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця».

Із 20 до 25 серпня у Національному заповіднику «Софія Київська» триватиме Міжнародний мультидисциплінарний некомерційний та соціально спрямований фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage.

23 серпня у парку імені Тараса Шевченка усі охочі зможуть відвідати творчий фестиваль «З Україною в серці».

24 серпня відбудеться відеоекскурс «Україно, ти потрібна мені» у Центральні бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва.

24 серпня відбудеться вітрильна регата «День Незалежності» – змагання серед крейсерсько-перегонових яхт (затока «Собаче гирло» та яхт-клуб «Riviera Rivrside Marina»).

Також вже відкрилася і триватиме до 30 серпня виставка-роздум «Україна: шлях у майбутнє» у Міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці «Молода гвардія».

На Майдані Незалежності з 21 серпня до 20 листопада проведуть виставковий проєкт до Дня Героїв Небесної Сотні «Століття незламних».

23 серпня біля будівлі Київської міської ради (вул. Хрещатик, 36) та у районах міста проведуть урочисті церемонії підняття Державного Прапора України.

24 серпня проведуть молебні за Україну та український народ, покладатимуть квіти до пам’ятників, пам’ятних знаків та місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України у ХХ столітті, загиблих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та учасників заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

Нагадаємо, у День Києва влаштують регату, благодійний пробіг і низку фестивалів

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Популярні новини зараз

У столиці відбудеться Фестиваль української писанки, планують встановити світовий рекорд з писанкарства — МКІП

Поліція, прокуратура, омбудсмен та в.о. директора відреагували на історію з побиттям 13-річного підлітка у школі Києва

На станції столичного метро померла людина

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

Показати ще

Читайте також:

На День Незалежності 2020 в Києві пройде Марш ветеранів АТО