Фестиваль хризантем “Квіткове сузір’я” на Співочому полі  триватиме ще тиждень – до 3 листопада. Подовжити останню в цьому році квіткову виставку організатори вирішили через її популярність. Про це сповіщає “Київзеленбуд”

Фото: Київзеленбуд

Нагадаємо, що останній квітковий фестиваль року зібрав на Співочому полі понад 20 тисяч хризантем, які символізують найпопулярніші зіркові сузір’я. Цього разу “Київзеленбуд” врахував ранні осінні сутінки, тому квіткові композиції цікаво підсвічені.

«Квіткове сузір’я» – це і композиції з хризантем, і розважальна програма, безліч фотозон для селфі, ярмарок рослин і хендмейду та локації для відпочинку, в тому числі і для дітей. Ми отримали велику кількість від тих, хто хоче відвідати виставку, проте з якихось причин не встиг. Тож у зв’язку з великим інтересом до фестивалю, було прийнято рішення продовжити захід», – пояснив Денис Погорєлко, керівник Grand Event, компанії-оператора Печерського ландшафтного парку «Співоче поле».

Де: вул. Лаврська, 33 (метро «Арсенальна»).

Коли:  щодня з 10:00 до 20:00 (до 3 листопада)

Скільки: дорослий квиток – 75 гривень; дитячий – 25 гривень;  для дітей до 7 років, пенсіонерів, багатодітних родин, учасників АТО та інших льготників – вхід безкоштовний.

Читайте також:

Міністр фінансів очікує, що співпраця з МВФ відбудеться востаннє

Це подарунок від фестивалю місту: відкрили яскравий перехід на ВДНГ

Якою буде Головна ялинка-2020 на Софіївській