Робота над Екологічною стратегією Києва знаходиться на фінальній стадії. У вівторок, 9 березня у Київському будинку природи останню редакцію документу обговорили експерти, які брали участь у його створенні.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook депутат Київради VIII скликання Костянтин Яловий.

«Дякую усім науковцям за участь у роботі над Екостратегією! Ваші знання та досвід допомогли зробити її ґрунтовною і фаховою», – сказав Яловий.

За його словами, розроблена за участі широкого кола фахівців і представників громадськості, Екологічна стратегія Києва є документом, який комплексно розглядає головні екологічні питання столиці.

«Вона має декларувати напрямки та пріоритети екологічної політики міста. Відштовхуючись від неї, влада зможе розробити конкретні програми для покращення ситуації з довкіллям», – зазначив Костянтин Яловий.

Як розповів політик, на цей момент головний екологічний документ столиці проходить рецензію кількох міжнародних організацій. У березні також закінчується необхідна підготовка, щоб подати Екостратегію як проект рішення на сесію Київради.

«Важливо, щоб цей документ не залишився на рівні декларацій і розмов, а став би дієвою дорожньою картою для подальших рішень столичної влади», – наголосив Костянтин Яловий.

Додаткова інформація та коментарі:
За телефоном: +380 97 937 86 22.
Електронна адреса: press.k.yaloviy@gmail.com.