Співорганізатор кримінального бізнесу 20-річний уродженець міста Жашків, що на Черкащині, наразі – мешканець Києва. До справи він залучив чотирьох жителів Київщини, віком від 19 до 28 років, серед яких 19-річна дівчина.

Про це пише “Кий-інфо”.

Банда збувала готові до вжитку наркотики чи психотропні речовини безконтактним способом – через закладки. Для цього клієнтам відправлялися телефонні номери, створені на основі технології «ІР-телефонії», при дзвінкові на які, покупець мав змогу замовити у оператора бажаний товар. Після внесення оплати на електронний гаманець клієнт отримував координати закладки.

Під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора України працівники поліції, за силової підтримки бійців відділу швидкого реагування ДВБ НПУ та поліції особливого призначення, провели санкціоновані обшуки у фігурантів викритої групи. Вилучено пігулки «Димедрол», марихуану, метадон, амфетамін, PVP-солі, прекурсори та устаткування для виготовлення наркотиків, майже пів мільйона гривень готівки у різній валюті, мобільні телефони, банківські картки та «чорнові записи». Речові докази відправлено на проведення експертизи, – повідомляє ДВБ.