Поліцейські затримали 62-річного уманчанина за підозрою у зґвалтуванні 25-річної дівчини та незаконному утриманні проти її волі.

Про це пише «Вечірній Київ».

За даними слідства, 16 січня 2022 року пенсіонер шляхом обману завів потерпілу до квартири у Дарницькому районі, де ґвалтував її протягом двох днів. Дівчина намагалася чинити опір, тому покидьок її бив, душив і підпалював волосся.

У Київській міській прокуратурі розповіли, що 18 січня підозрюваний відпустив свою жертву. Дівчина одразу звернулася до поліції. Ґвалтівника затримали. У квартирі, де він мешкав, провели невідкладний обшук. Правоохоронці знайшли там особисті речі дівчини, мотузку, якою він зв’язував cвою жертву та інші речові докази.

Уродженцю Умані Черкаської області повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання йому безальтернативного запобіжного заходу — тримання під вартою. Досудове розслідування триває, проводяться невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також встановлення усіх обставин кримінального правопорушення.