Я, Олексій Дубинський, зареєстрований ЦВК кандидатом у народні депутати України по округу №94 (Київська обл., міста Васильків та Обухів й відповідні райони), заявляю про рішення зняти свою кандидатуру.

Подивившись відеозвернення кандидата від політичної партії “Слуга народу” Олександра Дубінського, я усвідомив увесь масштаб брудної передвиборчої кампанії, яка розгорнута на нашому 94-му окрузі. Я шокований тим, як веде кампанію проти нього представник минулої влади перший заступник голови парламентської фракції “БПП” в Раді Ігор Кононенко та його права рука Жан Новосельцев. І мені соромно, що певним чином я є причетним до цього бруду. На 94-му окрузі зараз зареєстровані відразу три колишні журналісти з “1+1”, а також 5 представників різноманітних ГО, фондів та ПП “Слуга народу”. Й на додачу було три однофамільці Олександра Дубінського. Все це з однією єдиною метою заплутати людей й не дати їм проголосувати за Олександра Дубінського.

Я не хочу брати у цьому участь. Не хочу бути причетним до обману виборців й членів виборчих дільниць, до спотворення результатів волевиявлення. Я став жертвою політичних інтриг представників минулої влади. Але маю гідність й знімаю свою кандидатуру.

Проте, окрім мене й Олександра Дубінського на окрузі №94 є ще двоє майже-однофамільців Дубинських жителі Умані та Сміли Черкаської області Максим Дубинський та Вадим Дубинський. Закликаю цих людей одуматися й не брати участі у брудних передвиборчих технологіях колишньої влади. Із цим саме проханням звертаюся до технічних кандидатів пана Кононенка Жана Новосельцева, Миколи Підгурського та інших. Ще є час, візьміть з мене приклад й зніміть свої кандидатури не ганьбіть себе та виборчий процес у країні! Нехай на 94-му окрузі переможе той, кому справді довіряють люди.

Я за чесні вибори та чесну боротьбу. Бажаю перемоги будь-якому кандидату, якого виберуть мешканці округу свідомо та без обману.