В Маріуполі російські окупанти обірвали другу спробу “зеленого” коридору для цивільних громадян. Рашисти обстрілюють місця, по яких мали б виходити люди.

Про це інформує полк Азов, пише УНН.

“Ситуація у місті Маріуполь важка. Сьогодні був запланований “зелений” коридор, які вкотре зірвали війська Російської Федерації. Ця нечисть обстрілює ті місця, по яких повинні були виходити люди”, – наголосили у полку.

Азов та Національна поліція закликають цивільних не покидати своїх бомбосховищ та ховатися у підвали, оскільки перебувати просто на вулиці небезпечно.

“Хочу наголосити на тому, що наші хлопці мужньо тримають оборону. Сьогодні ми пішли в контратаку, та дали нормального “прочухана”. Я хочу звернутися до українців: давайте всі об’єднаємося, давайте робити коктейлі Молотова, давайте палити ту нечисть та виганяти з нашої землі”, – додали там.

Мер Маріуполя Вадим Бойченко заявив про те, що місто цілодобово знаходиться під ворожими обстрілами, і потребує гуманітарної допомоги. В ефірі одного з телеканалів він заявив про необхідність “зеленого” коридору і тиші для евакуації населення.

За минулий тиждень захисники Маріуполя знищили більше 30 одиниць ворожої бронетехніки.