Правоохоронці столиці проводять профілактичні заходи для дотримання правил карантину в Києві. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу Національної поліції.

«Патрулювання правоохоронці провели в столиці на багатолюдних об’єктах. За допомогою безпілотних літальних апаратів, на яких встановлені гучномовці, поліцейські закликали громадян дотримуватися карантинних обмежень», – йдеться в повідомленні.

Так, на вихідних поліцейські патрулювали Гідропарк, Оболонську набережну, територію Русанівської протоки, а також місця, важкодоступні для автопатрулів, але ті, де можуть відпочивати кияни.

«Поліцейські Управління організації діяльності підрозділів поліції на воді та повітряної підтримки Нацполіції спільно зі співробітниками відділу поліції в річковому порту «Київ» провели профілактичний рейд на водних об’єктах столиці.

За допомогою безпілотних літальних апаратів, на яких встановлено гучномовці, поліцейські проінформували громадян про необхідність дотримання правил карантину», – повідомили в поліції.

В поліції зазначили, що у подальшому такі профілактичні заходи будуть проводитися на прибережній території в інших областях.

 

Нагадаємо, поліція Києва показала, як полює на порушників карантину (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Шмигаль оприлюднив сценарій виходу з карантину

Чи введуть в Києві комендантську годину: Кличко

Популярні новини зараз

₴9,7 млрд — саме стільки було виділено урядом на захист Трипільської ТЕС

16-річного Максима, що загинув на станції фунікулера через конфлікт з працівником УДО, поховали на Берковецькому кладовищі

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

На Фастівщині попрощаються із загиблим командиром Андрієм Невгодом

Показати ще