На Співочому стартувала найромантичніша виставка хризантем “Історії кохання”.

Про це пише “Великий Київ”.

Тут можна злетіти на крилах любові чи на повітряній кулі, загадати бажання біля дерева-серця чи в тунелі кохання, перенестися в місто закоханих Париж, побачити карету з єдинорогом, сфотографуватися на фоні силуетів закоханих, лебедів та повітряних кульок, ведмедиків Teddy або ж на фоні серця, що символізує “космічну любов”, коли зізнаються в коханні “від від Місяця до Марса”.

Про це розповіли у “Київзеленбуді”.

Квіткові композиції розповідають про почуття та асоціації, які виникають, коли ми чуємо слово “кохання”. 10 основних локацій – це історії з символами, які впізнає кожен.

Для створення “історій кохання” було висаджено близько 30 тисяч кущів хризантем з мільйоном бутонів.

Квіти обиралися за кольором: більше червоних, рожевих, багряних, і в доповнення білі й жовті. Романтики додає вечірнє підсвічування композицій.

Висота композицій до 2,5 м. Кожна композиція – унікальна. Так, на локації з копією Ейфелевої вежі відтворили з хризантем Марсове поле, а для прогулянки по тунелю кохання знайшли справжній човен.

Це не просто інстаграмні локації. Це ціле місто кохання: з купідонами, арками для закоханих, казковими єдинорогами та ведмедиками Teddy”, – зазначає керівник компанії-оператора Співочого поля Grand Event Денис Погорєлко.

Виставка працює щодня з 1 до 31 жовтня з 10:00 до 20:00.

Адреса: вул. Лаврська, 31 (Співоче поле Печерського ландшафтного парку).

Вартість квитків: дорослий – 100 грн, дитячий – 25 грн. Дітям до 3 років, пенсіонерам, багатодітним сім’ям, учасникам антитерористичних операцій, інвалідам 1 і 2 груп та учасникам ліквідації наслідків чорнобильської аварії вхід на виставку безкоштовний.