Сьогодні, 1 червня, близько 14-ї години, на службу 102 надійшла інформація про замінування мосту Метро. Мінера затримали. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу Патрульної поліції Києва.

Патрульні столиці перекрили рух через міст в обох напрямках, викликали на місце слідчо-оперативну групу, вибухотехніків та інші служби.

Фото: пресслужба Національної поліції

В пресслужбі столичного метрополітену повідомили, що з технічних причин червона лінія працює від станції “Академмістечко” до станції “Арсенальна” та від станції “Лісова” до станції “Дарниця”.

З‘явились перші відео з замінованого мосту Метро.

В пресслужбі поліції Києва перевіряє інформацію щодо замінування мосту «Метро».

На місці події працюють правоохоронці та встановлюють усі обставини.

Фото: пресслужба Національної поліції

“У столиці введено спеціальну поліцейську операцію. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини анонімного повідомлення. Наразі рух усіх видів транспорту та пішоходів на мосту «Метро»перекрито”, – додали в пресслужбі.

З’явилось фото мінера:

Фото: ДТП.kiev.ua

12.20 поліція зі стріляниною затримала мінера мосту. Подробиці не повідомляють.

Фото: скріншот

Відео затримання тут:

А ось ще одне відео – ведуть вже затриманого мінера:

Бомби у мінера не виявилося, лише муляж – пакет з землею, порожній газовий балон та дроти. На його затримання вийшли 300 поліцейських із службовим собакою, біля сотні нацгвардійців, 10 патрульних машин, два річкових катери  і навіть бронетехніка. Навіщо мешканець Київської області, за яким не водиться серйозних правопорушень, мінував міст Метро, досі не відомо. Йому загрожує до 6 років ув’язнення.

Популярні новини зараз

На залізничному вокзалі Білої Церкви дитина залізла на вагон — її уразило струмом, забрали до реанімації

Аеропорт "Київ" знаходиться у абсолютно непридатному, з точки зору військових, для використання стані - Голова Ради директорів

Вбивство підлітка в столичному фунікулері — не відпускали додому, підозрюваний перебуває в СІЗО

Ректора КНУ ім. Т.Шевченка підозрюють у розкраданні коштів — створено петицію з вимогою звільнити та притягнути до відповідальності

Показати ще
Фото: Київ Зараз

Метро запрацювало у звичному режимі.

Очільник київської поліції Андрій Крищенко розповів, що “мінер” проживає у Вишневому, ніяких вимог не висував, а також не був п’яним (на перший погляд).

Наразі хлопець перебуває у відділку, до нього викликали бригаду медиків, зокрема, спеціалістів з психіатрії. Головний поліціянт Києва зазначив, що “мінер” має проблеми в особистому житті – мати його перебуває в лікарні, а хлопцю періодично нема де жити.

Нагадаємо, міст Метро “мінують” не в перший раз. Колишнього «мінера» столичного мосту Метро перевели до психлікарні.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Мінера мосту Метро вирішили не випускати з-під варти до наступного року

Міністр передала послання киянам від “мінувальника” мосту Метро