Уродженець Рівненщини вистрілив у киянина, який вночі зробив зауваження молодикам, аби вони не шуміли під вікнами будинку.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва, на яку посилається “Главком”.

Так, до поліції звернувся мешканець Голосіївського району із повідомленням про те, що невідомий вистрелив йому в обличчя. Для з’ясування обставин події на місце виїхала слідчо-оперативна група поліції та лікарі.

Після проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що вночі на вулиці під вікнами квартири потерпілого відпочивала гучна компанія. Киянин вийшов до них та зробив зауваження, на що один із незнайомців дістав предмет, схожий на пістолет, і здійснив кілька пострілів у бік чоловіка. Потерпілий отримав ушкодження обличчя. Наразі його життю нічого не загрожує.

Поліцейські відпрацювали територію та розшукали зловмисника. Фігурантом виявився раніше не судимий уродженець Рівненської області, 1978 року народження. Під час проведення поверхневого огляду у зловмисника виявили та вилучили предмет, схожий на пристрій для відстрілу гумових куль, який направлено на проведення відповідної експертизи. Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.