Протягом 1-го січня 2020 року пожежно-рятувальні підрозділи Київського гарнізону здійснили 32 виїзди на ліквідацію пожеж та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в м. Києві.

Зазначається, що протягом першої доби нового 2020 року вогнеборці столиці ліквідували 17 пожеж та 2 аварії, які сталися через короткі замкнення без послідуючого горіння. На щастя за даний період загиблих та травмованих немає.

Через хибні виклики рятувальникам прийшлось виїжджати 7 разів, ще 2 рази – для забезпечення громадського порядку під час проведення масових заходів.

Протягом 1 січня в столиці було ліквідовано майже два десятка пожеж у квартирах, в торговельному кіоску, на території ландшафтного парку «Співоче поле».

«Щодо пожеж, які були ліквідовані протягом 1 січня: у 13 випадках – загоряння сміття на незначних площах, 2 рази рятувальники гасили пожежі в квартирах, 1 раз — в торговельному кіоску, а також ще в одному випадку загоряння сталося в адміністративній будівлі на території ландшафтного парку «Співоче поле», – йдеться в повідомленні.

Також столичні рятувальники виїжджали на «замінування» Центрального залізничного вокзалу.

Нагадаємо, Вночі стались пожежі в студентському гуртожитку та приватному будинку, є загиблі

Читайте також:

Через пожежу у житловому будинку на Позняках вночі рятували людей

В столиці палають автівки: за добу вогнеборці тричі виїжджали на пожежі