Організатор фестивалю відеокреативу і блогерів VIDEOZHARA, media-tech-компанія AIR, прийняв рішення скасувати проведення заходу через погіршення глобальної епідеміологічної обстановки і посилення заходів безпеки в Україні. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу фестивалю VIDEOZHARA.

“З огляду на останні тривожні світові новини ми з розумінням і повагою ставимося до посилення заходів безпеки в Україні та Києві. І найголовніше — ми не можемо дозволити собі ризикувати здоров’ям і життям наших гостей. З великим жалем повідомляємо про те, що VIDEOZHARA 2020 скасовується”, — говорить Федір Скиба, генеральний директор media-tech-компанії AIR.

Також в пресслужбі зазначили, що тим, хто вже придбав квитки на фестиваль VIDEOZHARA, повернуть кошти.

«Якщо ти вже придбав квитки, не переживай, всі кошти будуть повернуті в порядку, встановленому законодавством України. Тобі необхідно заповнити форму, її опрацюють наші менеджери і повернуть гроші тобі на карту. Незважаючи на сумні новини, ти вже зараз можеш активно влитися в наше ком’юніті VIDEOZHARA. Незабаром у всіх наших соціальних мережах з’являться перші анонси нових активностей», – зазначили у пресслужбі.

Нагадаємо, Уряд закрив на карантин всю Україну

Читайте також:

В Києві закривають на карантин школи, садочки, розважальні зони в ТРЦ: Кличко

Коронавірус не пролетить: під Києвом миють вулиці, лавки та дитячі майданчики