Віталій Кличко під час брифінгу 30 квітня повідомив, побував на будівництві та перевірив, як воно триває. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

«Будівництво метро на Виноградар перейшло в активну фазу. Вчора я там був, перевіряв, що відбувається. Триває процес бетонування майбутніх стін перегону між станціями «Мостицька» та «Проспект Правди». Спочатку там вирили величезні котловани, де пролягатимуть колії метрополітену. Також продовжується зведення вентиляційних шахт вздовж нових перегонів. А головне – будівельники почали останній етап підготовки тунеле-прохідницького механізованого комплексу. З його допомогою за пів року мають прокласти тунелі від майбутньої станції «Мостицька» до станції «Сирець». Роботи з будівництва нових станцій та перегонів метро на Виноградар тривають на всіх майданчиках», – зазначив Віталій Кличко.

За його словами, представники «Київметробуду» запевнили, що у повному обсязі отримують фінансування від міста. І роблять все, щоб у грудні 2021 року дві нових станції метро на Виноградар були відкриті.

Також Віталій Кличко повідомив, що, незважаючи на боротьбу з епідемією коронавірусу, місто не відмовилося від свої планів щодо будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів.

Нагадаємо, 30 квітня відбувся брифінг Кличка (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Кличко планує запросити в заступники Жанну Немцову?

Віталій Кличко, Сергій Притула і без слуг народу: кого б обрали мером кияни сьогодні (опитування)