Всю ніч з 28 на 29 вересня у районі Нагорного Карабаху тривали бої між вірменськими та азербайджанськими військами. Бої були на напрямках Фізулі-Джебраіл і Агдере, повідомляє Хрещатик.News із посиланням на сайт РБК-Україна.

У ході нічних боїв авіаційними засобами азербайджанських ВПС і військ була знищена змішана колона бронетехніки та інших вірменських бойових машин, що рухалася з Мадагиза в напрямку Агдере.

Вогнем азербайджанської артилерії були знищені 1 танк, 1 машина і до 10 військовослужбовців вірменської армії.

Приблизно о 8 ранку, азербайджанські солдати знищили ще чотири танки вірменських військ на Фізулі-Джебральському напрямку фронту.

У Міноборони Азербайджану також назвали дезінформацією поширені раніше дані вірменської сторони про збитий літак ВПС країни в районі лінії зіткнення.

В Єревані повідомили про відбиття декількох атак ВС Азербайджану в Нагірному Карабасі. У Міноборони Вірменії відзначили, що на окремих ділянках противнику були нанесені “значні втрати в живій силі і техніці”.

«Широкомасштабна наступательна операція ведеться у долині ріки Аракс та дільниці Матагис-Талиш. «Армія оборони» успішно відбиває всі атаки, знищуючи живу силу і техніку супротивника», – написав на своїй сторінці Фейсбук міністр оборони Вірменії Ірцрун Ованнисян.

Він додав, що війська знищили 22 танки Азербайджана, 10 одиниць іншої бронетехники, понад 370 військових. Поранено приблизно 35 солдат.

Нагадаємо, Воєнний стан, мобілізація, загиблі: Вірменія і Азербайджан відновили бойові дії через Нагірний Карабах

Читайте також:

29 вересня в історії: Розстріли у Бабиному Яру

Популярні новини зараз

У столиці няня-пенсіонерка штовхала та била дівчинку по обличчю, через те, що вона засинала в автобусі

Аеропорт "Київ" знаходиться у абсолютно непридатному, з точки зору військових, для використання стані - Голова Ради директорів

Ректора КНУ Бугрова вимагають звільнити — скандальні закупівлі урвали терпець, створено петицію

Вибух у Києві стався в районі ТЦ "Променад парк" - подробиці

Показати ще

В аварії літака Ан-26 винне вище військове керівництво України та Мотор Січ – Бутусов