Про свою реєстрацію у ТВК політик повідомив у Фейсбуці, передає сайт Хрещатик.News.

Борислав Береза наголосив, що буде брати участь у боротьбі за крісло мера попри хворобу (на початку тижня у політика діагностували Covid-19), але дистанційно.

“У ТВК до останнього тримали інтригу і от нарешті – мене зареєстрували, як кандидата в мери Києва, а «Еко партію Берези» як кандидатів до Київради!

Через зміни в законодавстві ця процедура цього року складніша, ніж звичайно. Багато плутанини й метушні, але головне – результат. Разом з командою «Еко партії Берези» ми офіційно вступаємо в передвиборчу боротьбу! Хтось дистанційно: натякаю на себе. Але навіть за таких умов, ми зробимо все можливе, щоб переконати киян у необхідності кардинальних змін у владі та у якості життя. Або ми зробимо це зараз, або ще на 5 років побачимо експлуатацію Києва у якості ресурсного придатка чинної влади. І тоді вже через невеличкий час почнеться скиглення, що жити в Києві не комфортно, змін немає, дихаємо сморідом, втрачаємо зелені зони, пиляться бюджети але нічого вже не змінити. Бо на виборах хтось знову поведеться на брехню і приведе до Київради друзів забудовників та старих корупціонерів. Тож не помиляйтесь з вибором!”, – написав Борислав Береза.

За його словами, його партія ставить перед собою дві задачі –   економічний розвиток та екологічну безпеку.

“Екологія – це не тільки чисте повітря і порядок на вулицях. Це – стратегія виживання у сучасному світі. Якщо місцева влада ігнорує питання екології, то вона ігнорує майбутнє своїх виборців і самого міста. Екологія – це транспорт, зелені зони, організація громадського простору, питна вода, промисловість, перероблювання сміття, поводження з тваринами. Це ідейна основа нашої політичної сили”,  – додав Борислав Береза.

Нагадаємо, кандидат у мери Києва Борислав Береза підхопив COVID-19

Читайте також:

30 вересня – Віри, Надії, Любові та Софії: красиві привітання з Днем Ангела

Свято 30 вересня: що обов`язково треба зробити у бабські іменини