Автоматична (роторна) парковка з’явиться на паркувальному майданчику Житнього ринку. Про це повідомляє «Сьогодні» з посиланням на джерело у КМДА.

Зазначається, що нову парковку було закуплено на бюджетні кошти кілька років тому. Весь цей час вона зберігалась на території одного з КП. Наразі вирішили розташувати автоматичну парковку на Подолі.

“Ми запланували встановити роторну парковку в першому кварталі 2020 року, але вже не у дворі мерії, а на паркувальному майданчику Житнього ринку, там є доступ до електроживлення. Ця парковка була закуплена кілька років тому за бюджетні кошти.

Вона абсолютно нова і в розібраному вигляді зберігалася на території одного з комунальних підприємств під охороною. Чому її не поставили раніше, мені не відомо. Зараз місце розташування ми вибрали людне – Поділ. Поруч розташовані кілька бізнес-центрів, офісів, магазинів, ринок. Тобто вона повинна бути в потребі в цьому місці”, – розповів Дмитро Рахматуллін, заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

Зазначається, що автоматичною парковкою зможуть скористатися всі охочі.

Нагадаємо, Столичні інспектори з паркування евакуювали понад 3 тисячі автівок за півроку

Читайте також:

Неправильно припарковані авто відтепер евакуюють паркувальники

З`явилось відео, як нові евакуатори за 2 хвилини наводять лад з паркуванням авто в столиці