МВС Білорусі опублікувало відео про скарги мешканців Мінська, які невдоволені протестами, із закликом застосувати проти протестувальників бойову зброю, повідомляє Хрещатик.News із посиланням на агентство Українські національні новини.

“На лінію 102 стали активно телефонувати жителі Мінська, незадоволені діями учасників несанкціонованих масових заходів. Тільки за останню добу в столичну міліцію звернулися кілька сотень людей. Прості законослухняні люди: робітники, пенсіонери, багатодітні батьки, водії громадського транспорту і таксі благають прибрати з вулиць галасливих і агресивних протестувальників, які своїми витівками не дають нормально жити”, — йдеться в повідомленні МВС Білорусі.

У відео МВС Білорусі наводить аудіозапис телефонної розмови з одним з чоловіків, під час якої він закликав застосовувати проти протестувальників бойові патрони.

“Застосовують гумові кулі, світлошумові гранати проти протестувальників там. Нехай застосовують бойові патрони — 7,62, Калашніков ж ніхто ще не скасовував. Пару пострілів у макітру — і всі протверезіють”, — каже чоловік:

У МВС Білорусі підкреслили, що “жоден дзвінок на 102 не залишиться без уваги”, а міліція “продовжить реагувати на правопорушення”.

Після інавгурації президента Білорусі Олександра Лукашенка протести в країні спалахнули з новою силою, демонстрації тривають.

Нагадаємо, У Білорусі почалися протести через таємну інавгурацію Лукашенка

Читайте також:

«Саша, йди!»: У Києві пікетували посольство Булорусі на знак протесту проти інавгурації Лукашенка

Мінськ наповнили силовиками: Лукашенко офіційно вступив на посаду президента на таємній інавгурації