В результаті атаки по базі «вагнерівців» імовірно загинули 20 російських найманців. Про це в інтерв’ю «НВ» розповів дослідник Conflict Intelligence Team (CIT) Кирило Михайлов.

Про це повідомляє «Донбас24».

За словами дослідника, російські пропагандисти зняли відео та виклали його у соцмережу ТікТок, відео стало «вірусним». Після цього ЗСУ виявили місце, де був знятий ролик, а саме будівлю дитячо-юнацької спортивної школи в місті Кадіївка. Потім українські захисники провели розвідку дроном і інформація про місце базування «вагнерівців» підтвердилась, після чого по позиції ворога нанесли нищівний удар, в результаті якого, імовірно, було знищено 20 найманців.

Підтвердження цієї інформації можна знайти у звіті бойовиків з самопроголошеної «лнр». Там написано, що біля стадіону, де була розташована база, було 22 особи. Бойовики описали лише двох жінок похилого віку.

«Де ще 20? Незрозуміло. Вони визнають, що стадіон було зруйновано, тож можна зробити припущення, що саме ці 20 людей, про яких у звіті нічого немає — вагнерівці, які мали б загинути», — зазначив Михайлов.