Вранці в середу, 29 березня, у всіх районах тимчасово окупованого міста Мелітополь Запорізької області було чути звуки вибухів. У північних та західних районах міста, а також у Семенівці, Тамбовці та деяких інших навколишніх селах зникло світло.

Про це, як пише “Главред”, повідомив мер міста Іван Федоров.

“Мелітополь: голосно! Одразу кілька вибухів чути у всіх районах міста. Окупанти метушаться. Чекаємо на подробиці від Генштабу”, – написав він у Telegram.

Видання РИА Мелитополь повідомило подробиці “бавовни”. За даними видання, потужні вибухи пролунали близько 5.30. Неподалік аеродрому після “прильотів” було видно заграву і дим. Всього було завдано близько 10 ударів.

“Городяни повідомляють про те, що локацій, як і в понеділок, було кілька. Жителі Юрівки повідомляють, що після прильотів у них зникла електрика. Зникла електрика також в авіамістечку, пізніше її відновили. Знеструмлені також будинки в районі залізниці, у Семенівці, Тамбовці та інших селах”, – повідомляють підписники.

При цьому окупанти вже не заперечують, що це не їхня ППО працює, а ЗСУ завдають ударів.

“Попереднє влучання було в підстанцію локомотивного депо. Окупанти підтверджують пошкодження та руйнування, але постраждалих начебто немає. До слова, у зрадників почалася паніка. У місцевих чатах вони активно обговорюють тему наступу ЗСУ та проклинають окупантів за їхню діряву систему ППО”, – йдеться у повідомленні.