Військова операція України проти військ Росії на Зміїному буде йти допоки, доки не вдасться досягти повного звільнення острова. Окупанти розмістили там велику кількість військ, і військової техніки. Йдеться, серед іншого, про системи протиповітряної оборони і реактивні артилерійські установки.

Про це заявив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов, пише “Главком”.

У ефірі всеукраїнського телемарафону UA Разом він розповів про те, що українські війська планомірно завдають ударів по російським силам і військовій техніці на острові Зміїний.

За його словами, там загарбники розміщують свої угруповання, які складаються з підрозділів ППО і частин з реактивними артилерійськими установками. Також на острові дислокуються катерна група і підрозділи спеціального призначення окупантів.

Начальник ГУР додав, що військова операція України на Зміїному продовжуватиметься до повного звільнення українського острова від російської окупації.

“Операція триває. Наноситься вогневе ураження по цих об’єктах. Операція триватиме до повного звільнення острова Зміїний”, – підкреслив Кирило Буданов.