Стали відомі подробиці удару бійцями Збройних сил України по базі противника в окупованому Мелітополі Запорізької області у ніч на 3 липня.

Про це пише “Главред”.

Як заявив в ефірі телемарафону мер Мелітополя Іван Федоров, в результаті не менше 200 російських окупантів було знищено і майже 300 отримали поранення.

“Більш, ніж 200 рашистів було повністю знищено – це не за офіційною, але за досить достовірною інформацією. Там майже 300 рашистів було поранено, повністю був перекритий рашистський госпіталь, який вони розгорнули на частині наших медичних установ”, – сказав мер Мелітополя.

“З 2 по 3 число вночі була знищена 1 з військових баз, яка знаходилася на території міста Мелітополя. Я впевнений, що надовго її вивели з ладу і рашисти не зможуть відновити її роботу повноцінно ще довго. Слід зазначити, що під час знищення цієї бази були знищені склади з боєприпасами, склади з паливно-мастильними матеріалами, казарми з рашистами, а також багато суміжних будівель”, – сказав Федоров.

Також він нагадав, що неподалік від Мелітополя був підірваний залізничний міст, по якому російські загарбники перевозили зброю і військову техніку на фронт. “За версією рашистів, звичайно, міст сам впав і ніякого протистояння немає, але, звичайно ж, це та робота, яка проводиться силами опору для того, щоб повністю обмежити поставки важкого озброєння, поставки боєприпасів до лінії бойових дій в Запорізькій і Донецькій області”, – розповів Федоров.