З 00:00 годин 17 березня (у ніч з 16 на 17) до завершення періоду карантину Укрзалізниця припиняє міжнародне пасажирське сполучення. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу Міністерства інфраструктури України.

В Міністерстві пояснили, що компанія повертатиме пасажирам повну вартість квитків на скасовані міжнародні рейси без стягнення додаткових зборів.

Для повернення вартості квитків потрібно звернутися в будь-яку залізничну касу. А якщо квитки придбані через інтернет, гроші повернуться через онлайн- сервіси.

«На поїзди, яким буде обмежено маршрут, повну вартість квитка можна повернути у випадку, якщо була скасована зупинка, до якої пасажир мав проїзний документ. У всіх інших випадках повернення проїзних документів здійснюється на загальних підставах відповідно до «Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України», – повідомили у пресслужбі.

В Міністерстві зазначили, що у разі виникнення питань під час повернення квитків просимо звертатися до Контактного центру Укрзалізниці: 0 800 503 111 або у месенджер на офіційній сторінці компанії у Facebook.

Нагадаємо, РНБО: Україна закриває кордон для іноземців через коронавірус

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Закрили все: в Києві працюватимуть тільки продмаги, аптеки, банки та АЗС (відео)

Дзвінки у роумінгу на гарячі лінії держустанов України зробили безкоштовними