14 жовтня свято  в місті розпочнеться з запланованих урочистостей біля будівлі Київської міської державної адміністрації на Хрещатику. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

В цей день на “Співочому полі” у Печерському ландшафтному парку з 13:00 до 17:00 триватиме культурно-мистецький проєкт “Мужні та незламні” (вхід безоплатний). Святковий вечір завершиться концертом “Вони присягнули на мир і волю!” в Палаці спорту.

Але святкові заходи розпочнуться вже сьогодні, 10 жовтня, з низки виставок, присвячених захисникам країни.
В Музеї історії міста Києва (триватиме до 27 жовтня), у Національному історико-архітектурному музеї “Київська фортеця” (до 30 жовтня), у Міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці “Молоді гвардія” (до 24 жовтня) та Публічній бібліотеці імені Лесі Українки.

11 жовтня влада планує привітати ветеранів антитерористичної операції, які перебувають на лікуванні в Київському міському клінічному госпіталі в Пущі-Водиці.

Додамо, що з нагоди відзначення Дня захисника України окремим категоріям киян нададуть одноразову адресну матеріальну допомогу в рамках міської цільової програми “Турбота. Назустріч киянам” на 2019-2021 роки”.

Нагадаємо, з нагоди свята на станції київського метро “Золоті ворота” зіграє військовий оркестр.

Читайте також:

Селфі з книгою: у Києві оголосили про флешмоб в бібліотеках

Розведення військ: генерал Бондар повідомив, які населені пункти увійдуть у “сіру зону”