Сьогодні, 31 жовтня мер Києва Віталій Кличко перевірив, як відремонтували вестибюль № 2 станції метро «Святошин». Про це повідомляє пресслужба КМДА.

«Оновлена станція «Святошин», що ми відкрили після ремонту в березні, стала пілотною. В якому сенсі? Тут ми впроваджували сучасні норми доступності в збудовану за радянських часів станцію. Загалом на станції встановили 3 ліфти та 3 підйомники, обладнали тактильні смуги, навігацію, звукові сигнали. Консультації щодо потреб маломобільних категорій населення надавала Асамблея людей з інвалідністю», – сказав Віталій Кличко.

kyivcity.gov.ua

Повідомляється, що у другому вестибюлі для можливості пересування людей з інвалідністю встановили один ліфт та 2 вертикальних підйомника. Виклали тактильну плитку, встановили інформаційні покажчики. Оновили покриття підлоги, стін, стелі вестибюля та прилеглого переходу. Встановили нові двері на вході у вестибюлі. Здійснили благоустрій території біля станції.

«Виконали тут і всі необхідні роботи із заміни систем функціонування станції. Пасажири їх не бачать але вони є важливими для щоденної роботи станції. Це системи пожежної безпеки, вентиляції, зв’язку, гучномовного оповіщення, освітлення, водопостачання, гідроізоляції та відеонагляду», – зазначив мер столиці.

Нагадаємо,  станцію метро «Золоті ворота» щоранку закриватимуть на вхід.

Читайте також:

Проект Київ S–Bahn з’єднає столичне метро і залізничні станції області

Київське метро визнали найдешевшим в Європі

Розповіли про будівництво нових станцій київського метро